Over MR. Tails

IMPORT & DISTRIBUTIE

MR. TAILS is een Europees import en distributie bedrijf in Nederland. We bieden een online en offline platform voor consument, retailer en leverancier. Op dit platform kan Europa kennismaken met nieuwe producten. Retailers en consumenten kunnen bestellingen plaatsen en nieuwe merken kunnen ons platform verkennen.

WE ARE NEW

Ons team heeft een achtergrond in verschillende takken van de dierenbranche. MR. TAILS is met import en distributie ons nieuwste avon- tuur. Bestellen gaat bij ons snel en gemakkelijk online. Wij leveren alles uit eigen voorraad vanuit ons distributiecentrum van 600m2. Over 10 jaar willen we een belangrijke verbindende partij binnen de branche zijn en leveren we aan top retailers in Europa.

WE ARE YOUNG

We zijn jong en kijken met een frisse blik naar zaken doen. We handelen snel en houden lijnen kort. Zo kijken we graag verder in de wereld, om nieuwe en originele producten aan te kunnen bieden.

WE ARE HERE TO INSPIRE YOU

MR. TAILS is op jacht, daar waar ideeën voor producten ontstaan. We werken nauw samen met producenten om er zeker van te zijn dat een merk zijn eigenheid behoudt.
We willen het beste voor het merk en het beste voor de retailer. Dat betekent dat wij graag begeleiden bij de marketing van onze producten: een persoonlijke benadering in een modern jasje.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom in Budel, waar ons deskundig team voor u klaar staat. Maar wij komen natuurlijk ook graag bij u langs.

MR. TAILS THINK GLOBAL, ACT LOCAL


MR. TAILS IS ON A HUNT

MR. TAILS is altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere producten. Ken jij een product dat nog niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar is en is het echt iets voor MR.TAILS?
Van ons krijg jij dan 500 EURO shoptegoed voor onze website mrtails.com